Hinnasto

Valokuvaus voidaan toteuttaa joko studiossa tai haluamassasi miljöössä ja sitä voidaan tarvittaessa suunnitella yhdessä etukäteen. Kuvauksen aikana yleensä kokeilemme erilaisia valaistuksia, asentoja ja kuvakulmia, saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kuvauksen jälkeen valitset mieluisimmat kuvat tekemästäni online-vedosgalleriasta. Kuvien katselmointi voidaan tehdä myös tapaamalla ja yhdessä miettiä parhaimmat kuvat. Tällöin voin myös kertoa mitä kuvalle voidaan jälkikäsittelyssä tehdä jos kuvassa jokin askarruttaa. Alla on muutamia esimerkkejä  kuvauspalveluistani. Kaikki on kuitenkin kustomoitavissa. Voit jopa valita pelkän kuvauksen ja miettiä kuvien tilaamista rauhassa erikseen. Aidot valokuvat voit sopia noudettavaksi tai ne toimitetaan kotiisi postin välityksellä. Postikulut alkaen 9€/lähetys. Kuvat pakataan kierrätettävään materiaaliin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnasto voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Valokuvauspalvelut

Henkilökuva
.....129.00€
Kasvo- tai rintakuva esim. Matrikkeli tai CV-kuvaus studiossa. Kuvausaikaa noin 30 minuuttia. Saat yhden peruskäsitellyn, digitaaliseenkäyttöön soveltuvan kuvan (esim. LinkedIn, Facebook, Instagram tai CV dokumentti) itsestäsi. Signature -käsittely +35€.
Muotokuvaus
.....185.00€
Ylioppilas-, rippi-, perhe- tai muu muotokuva studiossa tai miljöössä. Kuvausaikaa n. 45 minuuttia. Sisältää yhden Signature käsitellyn 15x20 kuvan pohjukkeessa
Hääkuvaus - potretti
.....250.00€
Häämuotokuva miljöössä kuvattuna. Hinta sisältää yhden Signature käsitellyn 15x20 kuvan pohjukkeessa, matkakulut Tampereen ja Nokian aluueella. Lisävedoksia samasta kuvasta saat edullisesti ja lisäkuvia hinnaston mukaan. Häämuotokuvat sisältävät web käyttöön soveltuvan digitiedoston.
Glamour muotokuvaus
.....499.00€
Täysin kustomoitu glamour muotokuvaussessio studiossa tai miljöössä. Ammattimeikkaaja meikkaa/ehostaa sinut ja siihen varataan aikaan noin tunti, jonka jälkeen kuvaamme sinua n. 2 tuntia. Asuja voit ottaa mukaan 2-3 erilaista. Kokeilemme erilaisia valaistuksia ja tyylejä. Hinta sisältää kaksi Signature käsiteltyä 15x20 valokuvaa pohjustettuna, sekä some käyttöön sopivat digitiedostot. Lisäkuvat hinnaston mukaan.

Kuvatuotteet

Kuvatuotteissa laatu on tärkein seikka. Kalibroitu ja ammattimainen digitaalinentyönkulku, sekä laadukkaat materiaalit takaavat sinulle valokuvat jotka säilyvät pitkään. Signature -käsittelyssä kuva käy läpi monivaiheisen ja aina yksilöllisen kuvan retusoinnin. Kaikki tämä tehdään käsityönä piirtopöydän avulla Adobe Photoshop ohjelmistossa. Tiesitkö että tämä on usein se vaihe jossa moni valokuvaamo oikaisee mutkia, sillä se on usein jopa kuvausta vaativampi toimenpide. Yksittäisen kuvan käsittely vie aikaa n. tunnin verran ja siksi kuvia et saa heti kuvauksen jälkeen. Signature -käsittely kuitenkin luo kuville persoonallisen jäljen, tunteen ja tiedät että saat parhaan mahdollisen kuvan.

Aidot valokuvat tulostetaan ammattilaislaatuisille valokuvapapereille. Vakiokokoiset (10×15, 15×20 ja 20×30) valokuvat toimitetaan aina pohjustettuna. Pohjukkeena on valintasi mukaan kulta- tai hopeareunuksinen aukkopahvi (vain 10×15 ja 15×20) tai paspartuuri. Myös pohjustus kapalevylle on mahdollista lisähintaan, kuten myös kehystys.

10x15 valokuva, kiiltävä tai matta
.....50.00€
Signature käsitelty ja pohjustettu valokuva. Aukkopahvin ulkomitat 15cmx20cm. Lisävedos 6€/kpl.
15x20 valokuva, matta
.....55.00€
Signature käsitelty ja pohjustettu valokuva. Aukkopahvin ulkomitat 20cmx25cm. Lisävedos 11€/kpl.
20x30 valokuva, matta
.....60.00€
Signature käsitelty ja pohjustettu valokuva. Aukkopahvin ulkomitat 30cmx40cm. Lisävedos 17€/kpl.

Fine Art -taidetulosteet

Fine Art -kuvat tulostetaan paksulle taidepapereille tai laadukkaalle Canvakselle toiveitteisi mukaan. Taidetuloste on aina näyttävämpi kuin perinteinen valokuva ja värintoisto erityisesti taidepapereille tulostettaessa on poikkeuksellisen hyvä. Taidetulosteille suosittelen kehystystä.

Pohjustettu 20x30 fineart taidekuva
.....91.00€
Erittäin laadukkaalle ja paksulle taidepaperille tulostettu kuva. Värintoisto ja paperin tekstuuri antavan kuvalle täysin ainutlaatuisen tunteen. Aukkopahvin ulkomitat 30cmx40cm. Lisävedos 46€/kpl.
Canvas 30x40
.....145.00€
Fineart taidekuva canvas -tauluna. Laadukkaalle taidekankaalle tulostettu kuva, signature käsiteltynä tietenkin.

Tiedostot

Kappalehinta
.....60.00€
Signature -käsitelty korkearesoluutioinen tiedosto. Toimitetaan sähköisesti.
Kun tilaat vähintään 5 kpl niin kappalehinta on
.....55.00€
Signature -käsitelty korkearesoluutioinen tiedosto. Toimitetaan sähköisesti.
Kun tilaat vähintään 10 kpl niin kappalehinta on
.....45.00€
Signature -käsitelty korkearesoluutioinen tiedosto. Toimitetaan muistitikulla.

Huomaa että hinnastossa on listattu vain yleisimmät palvelut. Kysy rohkeasti myös muita valokuvauspalveluja tai muutoksia esimerkkeihin. Kaikki on räätälöitävissä juuri sinun tarpeita vastaaviksi. Valokuvaaja (VAT) Janne Hämäläinen Puh. 050 5597 687 Kysy lisää

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, Lasku, Paypal, Yrityksille myös sähköinen lasku

Hinnasto maksutavat: Luottokortti ja PayPal

Yhteistyössä: Ninan kuvamaailma