Tietosuojakäytäntö

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi: NORDICVIEW.COM
Y-tunnus:
Yhteyshenkilö: Janne Hämäläinen
Puhelinnumero: +358 50 5597687
Kotipaikka: Nokia
Rooli: Rekisterinpitäjä ja tietojen käsittelijä

Henkilötiedot

Henkilötietojesi turvallisuus on tärkeä asia ja pyrimme suojelemaan niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme noudattamaan kaikkia henkilötietoihin sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua ymmärtämään millaisia tietoja sinusta kerätään ja kuinka niitä käytetään. Vieraillessasi sivuillamme hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja henkilötietojesi käsittelyn. Rekisterinpitäjänä olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

Mitä henkilötietoja käsittelemme ja keräämme

Käsittelemme henkilö- ja muita tietoja joita verkkosivuillamme olet meille antanut. Käytämme sivuillamme myös evästeitä joilla pyrimme tekemään vierailustasi paremman. Pyrimme myös parantamaan sivustoamme yleisesti evästeillä keräytyillä tiedoilla käyttäen Google Analytics palvelua. Googlen tietosuoja ja käyttöehdot löydät täältä.
Keräämme sivuston kautta sinusta nimen ja sähköpostiosoitteesi, sekä syöttämäsi viestin. Nämä tiedot säilytetään sivuston palvelimella joka sijaitsee EU alueella (CloudVPS, Hollanti). Osa asiakastiedoistamme sijaitsee myös Suomessa, Hosting Palvelu Oy:n palvelimilla.Laskutustiedot säilytetään Billgo Oy yrityksen pilvipalvelussa. Voit lukea lisää heidän henkilötietojen käsittelystä täältä. Yleiset Billgo Oy:n sopimusehdot ovat nähtävissä täällä.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi ?

Pyrimme turvaamaan palvelimemme mahdollisimman hyvin. Käytössämme on useita tietosuojamenetelmiä, joiden avulla suojelemme käsittelemiämme henkilötietoja. Henkilötietojesi suojelemiseksi käytämme turvatoimia sekä teknisiä ja organisatorisia menetelmiä, kuten esim. verkkoselainten varmentamismenettelyitä. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuuri- ja virustentorjuntaohjelmat, joilla suojaamme verkkoa ja estämme luvattoman pääsyn siihen. Fyysinen pääsy tiloihin, joissa tietoja säilytetään, on rajoitettu. Näiden lisäksi käytämme esim. SSL-salausprotokollaa (Secure Socket Layer), joka varmistaa turvallisen tiedonsiirron Internetissä (ja muissa verkoissa). Asiakkaana sinun on tarkistettava, ettei SSL-salausprotokollaa ole poistettu käytöstä verkkoselaimesi asetuksissa. Palvelimia ylläpitävät tahot kuten CloudVPS tai Hosting Palvelu Oy suojaavat verkkonsa lisäksi omilla menetelmillään.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi muille kuin tässä dokumentissa mainituille tahoille, joissa itse toimimme rekisterinpitäjinä.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme palvelimella olevat tiedot tarpeen mukaan. Niitä kuitenkin yleensä poistetaan 1-2 kertaa vuodessa. Laskutustiedot säilytämme juridisista syistä pitempään mm. verottajaa varten.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on kerran kalenterivuoden aikana oikeus saada veloituksetta tietoja siitä, mitä henkilötietojasi käytämme, niiden keräystavasta riippumatta. Jos haluat saada tällaisia tietoja, voit järjestää sen lähettämällä meille kirjallisen pyynnön. Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan sinun on allekirjoitettava pyyntösi asianmukaisesti ja lähetettävä se postitse, sitä ei voi lähettää sähköpostitse.

Jos jokin antamasi tieto muuttuu, esim. sähköpostiosoitteessasi, nimessäsi tai maksutiedoissasi tapahtuu muutoksia, toimita oikeat tiedot sähköpostitse meille. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista. Henkilötietojasi ei käsitellä suoramarkkinointitarkoituksia varten. Sinulla on koska tahansa oikeus peruuttaa mikä tahansa henkilötietojesi käsittelyyn antamasi suostumus. Tällainen peruutus saattaa rajoittua vain osaan käsittelystä.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Euroopan Parlamentin aseutus henkilötietojen suojelusta